Barpeh

O NAMA


U prvim godinama svog djelovanja BARPEH d.o.o. Čitluk bavio se trgovinom svježim voćem i povrćem. 1994. godine trgovački program proširen je smrznutim proizvodima i sladoledom, što 1997. godine dovodi do izgradnje vlastite tvornice sladoleda u Čitluku. 1999. godine spomenutu tvornicu kupuje LEDO d.d. Zagreb, član koncerna Agrokor d.d., Hrvatska.

U ljeto 2000. godine započet je novi projekt izgradnje moderne, automatizirane tvornice krem namaza. Za samo jednu godinu izgrađena je i opremljena nova tvornica koja s radom počinje u rujnu 2001. godine.

BARPEH-ova robna marka BARPY pojavljuje se na tržištu već u listopadu iste godine, a novi brand po imenu Kremino na tržište izlazi u proljeće 2003.godine. Od siječnja 2004. godine na tržištu Hrvatske predstavlja nas vlastita tvrtka BARPEH d.o.o Zagreb, a sredinom 2004. godine započeo je s radom i BARPEH d.o.o. Beograd, Srbija i Crna Gora.

Stalno unapređenje kvalitete i uvjeta proizvodnje rezultirali su u 2005. godini vrhunskom Barpeh - ovom čokoladom NIKA, za koju poznavaoci kažu da se svojim bogatim okusom i najkvalitetnijim sastojcima zaista izdvaja od svih ostalih marki čokolade. Barpeh d.o.o. proizvodi i čokoladu RUBI koja sa svojom izuzetnom ambalažom i prihvatljivom cijenom također osvaja i najzahtjevnije kupce.

Tradiciju kvalitete potvrdili smo i uspostavom djelotvornog Sustava upravljanja kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001:2000 u 2003. godine, te ponovnom potvrdom sukladnosti Sustava u 2006. godini. Ujedno, veliku pozornost posvećujemo zdravstvenoj ispravnosti naših proizvoda i stoga primjenom načela HACCP kroz djelotvoran sustav preventivnih mjera, osiguravamo našim potrošačima siguran i zdrav proizvod.


Više informacije o nama i našem proizvodnom asortimanu možete saznati preko naših kontakt stranica.

Brendovi - Barpeh.com